uddevalla specialtransporter

Om vårt företag

Uddevalla Specialtransporter tillhandahåller transporttjänster som specialtransporter och transporter av gods sedan 1986. Vi är ett bolag som värnar om våra kunder och vårt fokus ligger främst på att utföra ett bra och effektivt jobb där samtliga parter känner sig nöjda och trygga.

Vår personal har många års erfarenhet inom transportyrket och tillsammans erbjuder vi den bästa servicen och upplevelsen. Våra fordon är dessutom av modernare typen och likaså våra transportverktyg vilket gör att vi kan ta oss an de svåraste uppdragen när andra inte kan.

Låt oss börja

Boka ett möte

Kontakt Nyheter

Kontakta oss

info@specialtransporter.com
+46 (0)522 67 07 30

Bäst inom transport

Våra tjänster

Vi är ett bolag som har lösning för det mesta inom transportyrket.

Service

Specialtransporter

Service

Varningsbilar

Service

Distributionstransporter

Service

Vindkrafts transporter

Vi gör det omöjliga möjligt

Vår expertis

Välkommen till Uddevalla Specialtransporter, din pålitliga partner för transportlösningar. Med en förpliktelse till pålitlighet och excellens specialiserar vi oss på att erbjuda sömlösa transporttjänster skräddarsydda för att möta dina unika behov. Oavsett vad det gäller, ser vårt engagerade team till att ditt gods når  destination säkert och i rätt tid. Vi är stolta över vår moderna fordonsflotta, erfarna förare och en kundcentrerad inställning som definierar vår åtagande för din tillfredsställelse. Upptäck skillnaden med Uddevalla Specialtransporter – där din resa är vår prioritet.